Ioan Nagl - Director general OST Transport
“Cel mai frumos camion din România” – e titlul pe care Ioan îl obține an de an. Un împătimit al concursurilor pentru camioane, Ioan e pasionat de motociclism, tuning de camioane și… cam de orice sport ce implică un motor!
Gabriel Onofrei - Președinte fondator al Asociației Române de Drift
Peste 300 de trofee și 150 de medalii în competiții sportive automobilistice – aceasta este cartea de vizită a lui Gabi. Pilot de raliu, VTM, drift, tunner și mentor în cadrul programului “Romania Meseriasa”, un program susținut de OMV Petrom.


SĂ CONDUCI SMART ÎNSEAMNĂ SĂ CONDUCI RESPONSABIL

Dacă ar merge vertical, un camion ar depăși în câteva minute stratul de ozon. Adică centura care face posibilă viața pe Pământ. E un echilibru fragil! Primul pas în protejarea lui? Un consum „smart”. Ai emisii de CO2 mai mari atunci când consumi mai mult carburant. Și când consumi mai mult ai costuri mai mari. Testezi lucrul acesta, în fiecare zi, la drum! Scania și OMV îți recomandă nu să consumi mai mult, ci să consumi „smart”. Astfel reduci emisiile de dioxid de carbon și costurile, prelungind viața motorului și componentelor acestuia.
CONCURSUL DE ȘOFERI

SCANIA DRIVER
COMPETITIONS

Cu peste 100 000 de participanți la nivel mondial, Scania Driver Competitions reprezintă cea mai mare competiție din lume pentru toți șoferii profesioniști.

MARELE PREMIU

UN CAMION SCANIA

ÎN VALOARE DE

100.000 EURO

Este soluția ideală pentru administrarea parcului tău de camioane! Beneficiezi de prețuri competitive, rețea internațională, plata taxelor de drum, recuperarea TVA-ului, asistență tehnică 24h și platformă online de monitorizare a flotei.

DESCOPERĂ OFERTA
OMV ROUTEX

Transportul comercial poate fi fără combustibili fosili până în anul 2050

Vezi concluziile
raportului efectuat de Scania

Cu formula sa special dezvoltată, ce conține un mix unic de aditivi, motorina OMV MaxMotion va prelungi durata de viață a camionului tău și îi va oferi un plus de putere, protejând totodată mediul înconjurător

PRELUNGEȘTE
VIAȚA MOTORULUI

AFLĂ MAI MULTE


PROIECT SUSȚINUT DE